Digitale Nieuwsbrieven

 

Introductie

FH Mail Assist is in oktober 2020 gestart en bestaat uit: Digitale Nieuwsbrieven en automatische mailings.

Met nieuwsbrieven en automatische mailings kan je alle kanten op. Wat dacht je van het toevoegen van een filmpje? Het automatisch laten versturen van felicitaties bij verjaardagen?

Of een hele campagne op zichzelf laten draaien? Wees gerust, tijdens een twee uur durende training vertel ik  je er alles over en laat ik je zien hoe het moet. Hoort er allemaal bij.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Elke nieuwsbrief is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen unieke uitstraling. Met FH Mail Assist zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo pas je de kleuren eenvoudig aan naar jouw huisstijlkleuren, verander je het lettertype, verplaats je tekst of afbeeldingen en plaats je hyperlinks naar bijvoorbeeld jouw website of bestelformulier.

De data die je uit ons systeem haalt is waardevol en gaat veel verder dan het percentage dat jouw nieuwsbrief heeft geopend. Wie precies heeft jouw nieuwsbrief geopend? Op welke link heeft diegene geklikt? Die gegevens maken onderdeel uit van jouw marketingplan. Meten is weten! Jouw data wordt opgeslagen op een Nederlandse.

Gericht op de ondernemer

Veel verschillende bedrijven kunnen gebruik maken van mijn nieuwsbrievensysteem, groot en klein en binnen verschillende branches. ik heb een voorkeur voor de kleine MKB ondernemers het liefst vrouwen. Ik ben van mening dat mijn  nieuwsbrievensysteem veel toegevoegde waarde kan leveren.

Persoonlijk contact

Omdat ik klantencontact en binding belangrijk vindt  hou ik altijd contact met je. Hoe kunnen we de resultaten verbeteren? Hoe vind je het zelf gaan? We lopen samen door jouw statistieken heen, ik geef tips en advies en luister naar jouw bevindingen. Daar krijg je geen extra factuur voor. Dat maakt FH Mail Assist uniek.

Goede nieuwsbrieven sturen naar je klanten, zonder dat jij je bezig hoeft te houden met de techniek. Dat kan gewoon, want ik regel het voor jou. Jij doet waar jíj goed in bent, dan doe ik waar ík goed in ben.

Alle prijzen vermeld zijn excl. btw

Wie is FH Web Assist

Hallo! Ik ben Fréderique Benard-Hazen van FH Web Assist. Ik help jou met website-ontwerp, website-onderhoud en met alle andere zaken die met je site te maken hebben.

Het bouwen van een website zie ik als een gezamenlijk proces. Als een samenwerking. Ik leer je graag kennen zodat ik weet wat bij je past en ik hou je steeds betrokken bij de bouw. Kwaliteit is hierbij voor mij áltijd belangrijker dan kwantiteit. Dat geldt ook voor website-onderhoud. Ik wil goed werk afleveren zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. En ik doe er alles aan om te zorgen dat jij blij bent met het resultaat. 

QUICK LINKS

Home

Wie ben ik

Aanbod

FOLLOW US

© 2021 Frederique - webdesigner| All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions | Cookies