Mijn aanbod

Website bouwen

Jij wilt natuurlijk ook graag een mooie website of webshop. Iets wat goed past bij wie je bent en wat je doet  Een site die zowel technisch als qua design goed in elkaar zit.

 

Website onderhoud

Voorkom ellendige situaties en laat je website onderhouden. 

Digitale Nieuwsbrieven

Elke nieuwsbrief is anders en iedereen heeft zijn of haar eigen unieke uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Questions are the root of all answers

 

Wat kost een website bouwen?

Een website-ontwerp wordt gebaseerd op basis van de behoeften van elk individueel project. Elke website is uniek en vereist andere componenten. Ik ontwerp en ontwikkel een op maat gemaakte website speciaal voor kleine MKB ondernemers op basis van diverse pakketen van Pilot tot L.  De pakketten liggen tussen de € 400,– en de € 1415,–. Voor speciale wensen wordt een offerte opgemaakt.

Hoe is de betaling geregeld?

Voor het Pilotpakket en Websitepakket S is de betaling vooraf. Voor de overige pakketen M en L geld dat 50% van de totale som vooraf wordt berekend. Hiervoor stuur ik een factuur. Aan het eind van het project wordt de overige 50% gefactureerd. Mocht je klein budget hebben dan valt over de mogelijkheden te praten,

Hoeveel input heb ik in het proces?

Veel! jouw input en feedback is cruciaal in dit proces. Ik begin met veel vragen over jouw behoeften, jouw voorkeuren, jouw wensen en werk met jou samen om de juiste look en feel  functionaliteit te ontwikkelen.

Ontwerp jij alleen WordPress websites?

Ja. Ik werk zelf graag met het DIVI thema, maar mocht je een andere thema willen dan is dat geen probleem. Je kunt hierbij o.a. denken aan bijvoorbeeld Beaver Builder of Elementor maar er zijn er nog meer, maar dit zijn de meest gangbare en makkelijk zelf bij te houden als je je website zelf wilt gaan bijhouden.

Ontwerp jij alleen WordPress websites?

Ja. Ik werk zelf graag met het DIVI thema, maar mocht je een andere thema willen dan is dat geen probleem. Je kunt hierbij o.a. denken aan bijvoorbeeld Beaver Builder of Elementor maar er zijn er nog meer, maar dit zijn de meest gangbare en makkelijk zelf bij te houden als je je website zelf wilt gaan bijhouden.

Wie is jouw doelgroep?

De kleine MKB ondernemers.

Wie regelt de hosting?

Hosting is super belangrijk.  Ik ga ervanuit dat jij deze zelf hebt afgesloten, als je dit wenst wil ik jeer mee helpen. Zelf heb in mijn hosting bij  VIMEXX, daar ben ik zeer tevreden over.

Moet ik zelf content aanleveren?

Ja, jij kent je onderneming het beste.  Mocht je  hulp nodig hebt, kan ik dit tegen een meerprijs voor je regelen.

Ik heb een klein budget, kan ik daarvoor ook bij jou aankloppen?

Ja. Geen probleem. Je krijgt van mij een op maat gemaakte offerte rekening houdend met jouw wensen.

Laten we samen iets moois maken!

Bij mij krijg je kwaliteit, dus waar voor je geld.
Ik ben pas tevreden als jij het ook bent.

Ik ben tros op wat andere over mij zeggen

Ik heb Fréderique leren kennen als actief lid én webmaster van netwerkgroep JobRunners in Rijswijk, een netwerkgroep voor werkzoekende professionals. Haar werkzaamheden als webmaster van de website heeft zij serieus uitgevoerd. Fréderique heeft er voor gezorgd dat de informatie op deze website “up to date” bleef. Vooral het actualiseren van de profielen van de leden, i.v.m. in- en uitstroom van leden, was een belangrijke taak en heeft zij accuraat uitgevoerd. Ook heeft zij deelgenomen aan de werkgroep ICT voor het verder professionaliseren van deze website. Ik heb van januari 2016 tot januari 2019, als secretaris, prettig met Fréderique samengewerkt en zij staat open voor feedback om haar werkzaamheden te verfijnen. Helaas is onze samenwerking beëindigd i.v.m. het opheffen van Netwerkgroep JobRunners in januari 2019. Fréderique is betrouwbaar en klantvriendelijk, vooral in haar bedrijfsvoering van FH-webassist. Ik wens haar veel succes in haar loopbaan en veel opdrachten met FH-webassist.nl

 

Jacqueline Duimel-Hartman

Secretaris, Netwerkgroep JobRunners Rijswijk

Ik heb anderhalf jaar lang met Fréderique samengewerkt bij projectbureau Teylingen: een project ten behoeve van de fusie tussen de gemeenten Sassenheim, Voorhout en Warmond. Frederique staat altijd voor iedereen klaar, ze is een harde werker, zeer loyaal, enthousiast en heeft het hart op de goede plaats.

Kortom: Fréderique is een hele fijne collega om mee samen te werken.

Petra Schaatsbergen

Petra Schaatsbergen Project- en Managementondersteuning

Wie is FH Web Assist

Hallo! Ik ben Fréderique Benard-Hazen van FH Web Assist. Ik help jou met website-ontwerp, website-onderhoud en met alle andere zaken die met je site te maken hebben.

Het bouwen van een website zie ik als een gezamenlijk proces. Als een samenwerking. Ik leer je graag kennen zodat ik weet wat bij je past en ik hou je steeds betrokken bij de bouw. Kwaliteit is hierbij voor mij áltijd belangrijker dan kwantiteit. Dat geldt ook voor website-onderhoud. Ik wil goed werk afleveren zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. En ik doe er alles aan om te zorgen dat jij blij bent met het resultaat. 

QUICK LINKS

Home

Wie ben ik

Aanbod

FOLLOW US

© 2021 Frederique – webdesigner| All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions | Cookies