Wat anderen over mij  zeggen

Ik heb Fréderique leren kennen als actief lid én webmaster van netwerkgroep JobRunners in Rijswijk, een netwerkgroep voor werkzoekende professionals. Haar werkzaamheden als webmaster van de website heeft zij serieus uitgevoerd. Fréderique heeft er voor gezorgd dat de informatie op deze website “up to date” bleef. Vooral het actualiseren van de profielen van de leden, i.v.m. in- en uitstroom van leden, was een belangrijke taak en heeft zij accuraat uitgevoerd. Ook heeft zij deelgenomen aan de werkgroep ICT voor het verder professionaliseren van deze website. Ik heb van januari 2016 tot januari 2019, als secretaris, prettig met Fréderique samengewerkt en zij staat open voor feedback om haar werkzaamheden te verfijnen. Helaas is onze samenwerking beëindigd i.v.m. het opheffen van Netwerkgroep JobRunners in januari 2019. Fréderique is betrouwbaar en klantvriendelijk, vooral in haar bedrijfsvoering van FH-webassist. Ik wens haar veel succes in haar loopbaan en veel opdrachten met FH-webassist.nl

Jacqueline Duimel-Hartman

Secretaris Netwerkgroep JobRunners Rijswijk

Mrs Benard is responsible to coordinate calls, meetings and travel schedules with an great ability to do last minute changes. I know her as a pro active person who is very well organized with great personality even in stressful periods. Mrs Benard was one pillar of our group whose members are located on five continents. 

Eva Schafers

Manager Packing Development, Avery Dennison

During your time as a Mgt Assistant to our VP Innovations, you showed to be a hard working, integer and service oriented employee. You have a good drive and integer approach. Your optimism and outgoing approach will support your further career.

Jan Willem Nieuwland

Director Learning & Organisational Development Europe, Avery Dennison

Ik heb anderhalf jaar lang met Frederique samengewerkt bij projectbureau Teylingen: een project ten behoeve van de fusie tussen de gemeenten Sassenheim, Voorhout en Warmond. Frederique staat altijd voor iedereen klaar, ze is een harde werker, zeer loyaal, enthousiast en heeft het hart op de goede plaats. Kortom: Frederique is een hele fijne collega om mee samen te werken.

Petra Schaatsbergen

Programma-en projectsecretaris | PMO | Secretaris commissies