Website laten bouwen

Wil  jij een toffe WordPress website of webshop die perfect past bij jou en je bedrijf? Ik help je graag.

 

 

Boek een gratis kennismaking

Waarom een website laten bouwen?

Een website is eigenlijk net als het online huis van jouw bedrijf. Het is de plek waar mensen langskomen om te zien wat je doet en hoe ze met je in contact kunnen komen. Vergelijk het met een fysiek huis – als het er goed uitziet, voelen mensen zich welkom. Dus, waarom een website? Omdat het de online plek is waar jouw bedrijf zich presenteert en waar potentiële klanten langskomen.

Aanpak

Het bouwen van een website begint met nadenken over wat je precies wilt laten zien. Vergelijk het met het plannen van kamers in een huis. Welke informatie wil je delen? Hoe moeten de pagina’s eruitzien? Daarna gaat het om het design, net als het kiezen van de inrichting in je huis – kleuren, stijl, en gebruiksvriendelijkheid. Het bouwen zelf is als het neerzetten van de muren en het installeren van de keuken. En net zoals je je huis beveiligt, moet je ook zorgen dat je website veilig is.

Kosten

Wat kost een website? Dat hangt af van wat je precies wilt. Een eenvoudige website is als een klein huis, terwijl een complexe website met veel functies meer lijkt op een groot huis. Het is een investering, net als het bouwen van een huis. Een goede website trekt bezoekers aan en kan leiden tot meer klanten. Denk eraan als het investeren in een waardevol huis voor je bedrijf.

Pakketen

Als webbouwer bied ik  verschillende pakketten aan om aan de diverse behoeften van mijn klanten te voldoen. 

 

Websitepakket Klein

Het kleine pakket is ideaal voor klanten die een eenvoudige online aanwezigheid willen opbouwen. Met dit pakket kunnen we snel en efficiënt een basiswebsite opzetten met enkele essentiële pagina’s, zoals een startpagina, een over-ons-pagina en een contactpagina.

Websitepakket Middel

Voor klanten die meer functionaliteit en ruimte nodig hebben, bied ik het middelgrote pakket aan. Hiermee kunnen uitgebreidere websites worden gebouwd met extra functies zoals een blog, een galerij voor afbeeldingen en meer pagina’s voor een uitgebreidere presentatie.

Websitepakket Groot

Het grote pakket is bedoeld voor klanten die een krachtige online aanwezigheid willen creëren. Met dit pakket kunnen we complexere websites ontwikkelen met geavanceerde functies zoals e-commerce mogelijkheden, geavanceerde formulieren en ruimte voor multimedia-inhoud zoals video’s en afbeeldingen.”

Pakket Maatwerk

Voor klanten met specifieke behoeften bied ik maatwerkoplossingen aan. Met het maatwerkpakket kan de website volledig worden aangepast aan de unieke eisen en wensen van de klant. Of het nu gaat om specifieke functionaliteiten, ontwerpelementen of integraties met andere systemen, ik zorg voor een oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van de klant