Website onderhoud

 

Besteed je websitebeheer uit aan FH Web Assist

Ken je dat? Van die websites waar nog een jaartal rondzwerft van tien jaar geleden? Of het laatste nieuwsbericht is van 2013. Misschien heb je zelf wel zo’n website. Of misschien wil je dit soort situaties juist voorkomen. Maar je website-beheer, daar kom je gewoon niet aan toe. Je bent te druk met andere dingen. Of misschien weet je helemaal niet hoe je je website moet aanpassen of bijhouden. Maar je wilt wel dat je site er goed bij staat, want het moet niet zo zijn dat mensen op je site komen en denken dat je niet meer actief bent. Dan gaan ze gewoon verder naar de volgende site. En dat is dus precies wat je níét wilt

Wat valt er onder websitebeheer?

Voorkom ellendige situaties en laat je website onderhouden. Ik regel alles voor je zodat jij er niet meer over na hoeft te denken. Dat scheelt je tijd én een hoop gedoe. De kans dat je gehackt wordt is bijvoorbeeld veel kleiner als je je site regelmatig updatet. En als jouw webbeheerder zorg ik altijd voor een back-up van je site, dus als er iets misgaat ben je zó weer online. En wil je iets aanpassen op je site maar weet je niet hoe? Ik regel het voor je.

Je kunt bij mij terecht voor:

     * WordPress en plugins updaten
     * Back-ups maken
     * Je site beveiligen met een SSL-certificaat
     * Teksten plaatsen of aanpassen
     * Afbeeldingen plaatsen of aanpassen
     * Persoonlijk advies

Hieronder zie je mijn prijzen voor het onderhouden van je website. Ook daar help ik je natuurlijk mee. Misschien wil je bijvoorbeeld je website laten verhuizen. Of je wilt weleens weten of je nog goed zit bij je huidige hostingprovider of dat je misschien ergens anders beter af bent. Ik zoek dat soort vraagstukken voor je uit. En dat scheelt jou een hoop tijd. Vraag hiervoor een offerte aan.

 

Alle prijzen vermeld zijn excl. btw

Wie is FH Web Assist

Hallo! Ik ben Fréderique Benard-Hazen van FH Web Assist. Ik help jou met website-ontwerp, website-onderhoud en met alle andere zaken die met je site te maken hebben.

Het bouwen van een website zie ik als een gezamenlijk proces. Als een samenwerking. Ik leer je graag kennen zodat ik weet wat bij je past en ik hou je steeds betrokken bij de bouw. Kwaliteit is hierbij voor mij áltijd belangrijker dan kwantiteit. Dat geldt ook voor website-onderhoud. Ik wil goed werk afleveren zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. En ik doe er alles aan om te zorgen dat jij blij bent met het resultaat. 

QUICK LINKS

Home

Wie ben ik

Aanbod

FOLLOW US

© 2021 Frederique - webdesigner| All rights reserved | Privacy Policy | Terms & Conditions | Cookies